Ta vara på livet..

Just nu känns mitt liv lite upp & ner på många sätt.. men jag är ändå så otroligt tacksam för mina fina barn, och att jag är frisk och kan leka med dem… att jag kan springa efter dem i gräset, hoppa hopprep med Lucas, leka inte nudda golv med Simon, och snart hålla Nellie i handen när hon tar sina första steg..

Som jag skrivit innan har vi i Mars-gruppen (Eller marsMaffian som jag kallar de)  kommit väldigt nära varandra, vi har delat allt från första tankarna när plusset kom på stickan, vi har diskuterat allt mellan himmel & jord.. vi vet nog mer om varandra än man delat med ”riktiga” vänner..  vi känner varandra, fast några av oss aldrig träffats utanför internet..

20130521-102349

En tjej i gruppen har nu råkat ut för nåt fruktansvärt.. gör ont i hela mig att tänka på att hur det känns att vakna upp och veta att man aldrig kommer kunna Springa efter sin son…

Jag & Nellie postade ett kort till henne häromdagen, och jag ska packa ihop ett stort paket med Lucas & Simons kläder & leksaker de växt ur och skicka till deras lilla Caspian, men de räcker lixom inte, men nu har vi i gruppen startat en fond för att hjälpa A och hennes familj.. så nu kan även du hjälpa.. varje krona räknas!

Klicka här för att läsa om A och om hur du kan hjälpa!

2013-05-20 15.44.46

 

Kommentarer inaktiverade.