Bloggträffen

Åh vad jag är glad att jag kom iväg på Bloggträffen med Femme-gänget i Torsdags i Helsingborg.

Att få träffa dessa underbara blogg-vänner gav mig lite ny energi… tack tjejer!

mat1-768x1024Jag ville inte åka utan Nellie, Nellies pappa ville inte att jag åkte med henne.. ja våra åsikter krockade lite där.. och jag har ännu inte lärt mig hur jag får min vilja igenom när de gäller denna karl.. min kvinnliga charm funkar lixom inte där.. attans!

Men vi kompromissade.. jag väntade till han hade slutat jobbet.. och hela familjen åkte till Helsingborg, så släppte de va mig.. och Han tog med sig alla barnen för att äta och gå på Biltema under tiden.. på så sätt var Nellie ändå nära.. jag kunde amma precis innan jag gick in.. och han kunde höra av sig om hon blev jobbig….

2013-04-25 19.42.17Och prinsessan uppskattade tydligen inte alls att hänga med sin pappa & bröderna på killkväll… klart hon ville vara med på Femmes Tjejkväll,. Så när jag fick sms efter sms om hur ledsen & hysterisk hon var.. gav han upp mitt tjat och jag fick hämta henne så hon var med på tjejkvällen. Och då var hon hur glad & nöjd som helst.. sötaste lilla Nellie.

På vägen hem var de tre trötta & utmattade killar som tydligen inte tyckte att kvällen var lika rolig som jag tyckte.. då var de inte läge att säga ” 2013-04-25 19.50.11jag sa ju från början att jag kunde tagit med mig Nellie och åkt själva så ni kunde stannat hemma

 

Tack Christel, Ann-Sofie, Tina, Maria, Cecce, Puk, Fnulan, .. förlåt om jag glömt någon.. amningshjärna ni vet 😉

PS. har någon av er bilder från i torsdags som ni vill dela med er av så maila dem gärna till mig evsi@evsi.se eftersom jag inte fick tagit så många… systemkamera står forfarande på önskelistan..

2013-04-26 11.15.31

Som vanligt blev bortskämda och gick därifrån med en välfylld Goodiebag… som Nellie & simon spanade in när vi kom hem.. mer om den i senare inlägg..

Underhållningen stod duktiga Samuel för som vanligt.. och denna gången även youtube-fenomenet Linus Svenning

Tydligen var de fotbollsstjärnor som

2013-04-25 19.37.17

serverade oss under kvällen.. men jag är ju helkass på fotboll så kände inte igen dem.. men Lucas tyckte de var Coolt.

 

Kommentarer inaktiverade.