småbarnstips vid Pizza beställning

Amningshjärna sägs de att de heter… men jag får väl erkänna att jag var ganska förvirrad även när jag inte ammade..

Ett tips till er småbarns föräldrar som inte vill göra samma misstag som mig:

  1. om ni ska gå in och beställa Pizza med en skrikande bebis på armen.. kolla ut vad du ska ha innan du går in.. annars beställer du första bästa pizza du får syn på i menyn.. och kommer hem med en inbakad pizza med banan och andra konstigheter på..för du inte vet vad du beställde.. var ju tur att jag åtminstone hade vett att inte beställa en med jordnötter.. kunde slutat i allergichock annars. 
  2. om du har en skrikande bebis på armen och känner dig stressad.. försök inte att småprata med Pizzabagaren under tiden du väntar.. kan sluta med att du förnedrat honom genom att påstå att han är 10 år äldre än vad han är..
  3. Om han vill tipsa om den nya fräscha salladsbaren de fått in på Pizzerian, så kanske han gör de i marknadsföringssyfte.. ta de inte som en pik och tro att han på ett snällt sätt försöker få dig att äta sallad istället för Pizza för att du har några graviditetskilon kvar att gå ner..  Så anklaga han inte för att tycka du är tjock!
  4. Fråga inte varför de inte har rättigheter på stället.. han kan tro att du är alkis och behöver nåt starkt att dricka…fast klockan är 12 på förmiddagen och du ammar..
  5. Kort & gott.. lämna skrikande bebis hemma eller ring och beställ din pizza i förväg

ps.. om din partner har sagt att han tycker du ska äta lite mer näringsrikt…eftersom du ammar hans barn.. så var inte stolt över att du tog en Pizza med frukt i.. var tydligen inte Pizza han menade med näringsrik mat..

Kommentarer inaktiverade.