Töttheten tar över

Ja bloggen blir lidande av min enorma trötthet.. tycker t.om det är svårt att hinna få i sig de 5 mål mat om dagen man behöver och få på mig kläder… Ammar nog ungefär 8 timmar om dygnet, byter ungefär  bajsblöjor, och har jag tur kanske jag hinner med en dusch i veckan.

Nää nu överdrev jag förstås.. men man hade glömt hur mycket tid det tar med en lite bebis.. särskilt en bebis som aldrig vill ligga själv, och som skriker hela kvällarna och nätterna.. MEN de går väl över så småningom.. så de är bara att stå ut.. Är man dessutom så här söt så kan man komma undan med de mesta 😉

View More: http://aciresfoto.pass.us/evelinanellie

Men nu är jag dessutom jätte förkyld så då blir man ju lite extra gnällig (det är väl inte bara män som får gnälla när de är förkylda väl??)

Just nu har jag lyssnat på de här ljudet på Spotify i 20 min, för det får gnälliga Nellie att ligga tyst i vagnen här brevid mig så jag kan dricka mitt kaffe..det är ett måste för att överleva dagen!

och nu har de gått  timmar sen jag började skriva detta inlägg… 

Kommentarer inaktiverade.