tröstäter

När ångesten slår till så tröstäter jag.. vilket resulterar i ännu mer ångest.. suck!

Idag har vi vart på BVC, denna gången hade prinsessan gått upp bra i vikt.. vilket inte är så konstigt för hon äter ju dygnet runt.. åtminstone på nätterna!
Det där med nätterna pratades det en hel del om oxå.. hon sa att jag måste se till att få sova lite nu om jag ska må bra psykiskt.. Och ja, jag får väl kämpa lite mer med att vända lillans dygn så hon sover på nätterna och är vaken mer på dagarna istället.

Photo 2013-03-26 11 46 45För jag är värdelös på att vila på dagarna även om jag vet att jag borde.. men jag känner mig redan som världens dåligaste mamma som bara säger ”Nej inte nu, du får vänta tills jag ammat/bytt blöja” så när Nellie sover vill jag passa på att ge killarna lite tid, och sen ska de ju lagas middag, städas, tvättas… och pluggas.. fast de står fortfarande på stand-by… men måste ta tag i studierna snart!

Photo 2013-03-26 11 50 53Nu är killarna ute och leker med kompisar, Nellie ligger här i min famn och Johan är i Malmö och sover i sin lägenhet.. Jag & Nellie ska ha en myskväll framför tv’n ikväll och förshoppningsvis somna tidigt..

jag & pojkarna hoppade hopprep vid stugan på vår lilla promenad.

Imorgon ska vi träffa Sicka & Edvin. var alldeles för länge sen!!