Ser slutet…

Tänk att idag är det den sista februari, Gud va skönt.. Januari & Februari är enligt mig de längsta månaderna på året..  Men nu börjar man kunna se slutet på vintern, och få hopp om att det snart är vår igen.. underbart!

Barnmorskan trodde ju det skulle bli en FebruariBebis.. jag börjar starkt misstänka att hon får fel..  har ju iförsig 14 timmar på mig..

Hade ju onda värkar lördag, söndag & måndag.. men sen dess har de varit stendött.. min livmoder har gått på semester.. och dessutom gick jag och drog på mig nån jäkla förkyldning så jag var sängliggandes igår.. Idag känner jag mig dock redan piggare.. men näsan rinner & halsen gör ont.. dåligt Tajmning!

Nä nu måste jag plugga lite.. tänkte ju vara klar med minst en kurs innan bebis tittar ut.. går ju sådär kan man säga… nu får de bli skärpning!

 

Kommentarer inaktiverade.