Lunchdejt!

När jag satt och pluggade imorse kom det ett sms med frågan ”får jag bjuda dig på lunch idag?” från en snygg kille..

Det tackar man ju inte nej till! (särskilt inte om man är höggravid med utegångsförbud) Så jag fick både mat, trevligt sällskap och fick lov att lämna lägenheten.. lycka!

Johan valde Pasta tortelloni med oxfile´ och jag tog en Lax i hummersås med pommes duchesse.. både rätterna var super goda! Och deras salladsbuffé är toppen! Så alla som bor i närheten kan jag rekomendera ett besök på Pappis i Kävlinge. Tack älskling för en mysig lunch.. 

Sen var det dax för ett besök hos barnmorskan.. det sista för denna gången troligtvis.. Nästa är den 11/3 och då trodde hon definitivt bebis är ute.. Wiihoo spännande.. börjar kännas verkligt nu.. Ja tydligen skulle de ta 9 månader för mig att fatta att jag inte bara är tjock utan att de faktiskt är en liten människa, en ny familjemedlem som snart kommer ut till oss..

Nä jag tror fortfarande inte jag fattar riktigt…

Ps. ni vet väl att ni kan gå in på min Facebook-sida, trycka på Gilla och då ser ni när jag postar nya blogg inlägg..smart va? 😉