Pyssla

vad är de för fel på mig??

Igår fick jag för mig att rensa & röja i mitt Pysselskåp.. Japp jag har en hel garderob med pysselsaker.. en garderob som jag verkligen hade behövt till annat.. men jag gillar ju egentligen att pyssla med fotoalbum & annat smått & gott.. har bara aldrig tid till att sätta mig och dra fram grejerna längre.. Visst kan jag ta mig tid.. men då kommer de dåliga samvetet över att det finns nån skoluppgift som borde göras istället.. eller nåt annat ”viktigare” som borde göras,än att pyssla.

Men igår skulle jag som sagt sortera grejerna.. hade jag vetat att det skulle ta 5,5 timme att rena i de där jävla skåpet, och att jag skulle få ont i ryggen och bli yr 511 gånger under tiden kanske jag aldrig hade börjat.. men de är svårt att sluta när man väl dragit ut allt och spridit ut det i hela köket! Så med en massa små mikro pauser lyckades jag till slut, det resulterade i en stor svart säck med saker som slängdes, glitterlim som torkat osv.

Jag svärde lite grann och undrade varför jag lagt så mycket pengar på alla pysselsaker när jag aldrig använder dem..

Men nu helt plötsligt surfade jag in på Pandurohobby.. och tänkte plötsligt att de faktiskt var minst 4 år sen jag köpte några pysselsaker.. det vore kul med lite nytt..  och sen var de ju den där  70% rea skylten.. den är svår att ignorera.. Och vad hände..? nu är ett paket med ännu mer pysselsaker på väg (dock löjligt billigt, så då räknas de väl nästan inte?) och jag har faktiskt en tanke bakom varje sak jag beställde så denna gången ska de komma till användning.. fint presentpapper t.ex kommer ju alltid till användning..

Bara det att jag var tvungen att göra ett blogginlägg om mitt köp för att övertala mig själv att de trots allt inte var så dumt att beställa mer pysselsaker säger ju kanske en del..  Over and out!