Dumma Förvärkar

Gahh.. Jag vet att jag sa att jag gärna hade varit gravid ett tag till.. och det känner jag väl till viss del fortfarande.. men samtidigt håller jag på att bli tokig av dessa förvärkar som gör riktigt ont i mellanåt och tar all min kraft!

I lördags hade jag värkar i 2 timmar..Men när jag hade tagit panodil och en lång varm dusch avtog det. Och kom bara några då & då under resten av kvällen.. vaknade några gånger

Sen var det samma sak igår.. då började de på eftermiddagen igen.. kom med mellan 10-35min mellanrum, de var riktigt starka och gjorde rejält ont.. men efter några timmar avtog det… och nu har det börjat igen!av värkar på natten.. men satte aldrig igång på allvar!

Jag kommer ju inte veta när det är allvar om de ska fortsätta så här?!?

Konstant värk i rygg & mage har jag oxå.. är ju faktiskt över 2 veckor kvar tills de är beräknat.. kan ju inte ha de så här i 2 veckor till.. då blir jag ju galen!?!

Nu ska jag försöka vila lite.. stackars barnen blir ju helt oroliga varje gång jag får en värk, men de är såå söta och klappar mig och tar hand om mig… finaste killarna!!

 

 

Kommentarer inaktiverade.