Lördagsmys med barnen

Ikväll är jag och barnen själva, det blir Wii spel och självklart Melodifestivalen.

Lite surt att vi inte kunde åka till Halmstad som planerat och umgås med lillasyster & Emil, Mamma & Jonas.. bo på hotell, äta god mat.. nåja, vad är väl en bal på slottet..

Mamma & Jonas kommer förbi en sväng imorgon iallafall! 🙂

Johan fick jobba hastigt & lustigt idag, och sen stannade han i Malmö för att hålla pokerkväll med grabbarna.. han är dock nykter och kommer hit inatt.. känns skönt OM nåt skulle hända.. Hade onda förvärkar i över en timme innan, men efter en varm dusch och en timmes sömn känns de som de lugnat sig.. Skönt.. väntar gärna lite med att föda!

 

Jag kommer inom kort börja sälja produkter från ”Miamoo” , ”mother goose” och ”I Love” ..  ska bli spännande! Någon som erfarenhet eller åsikter av produkterna från något av märkerna så dela gärna med er!

Ni bloggläsare kommer naturligtvis kunna köpa dem till extra förmånligt pris sen 🙂

I love produkterna finns ju bland annat på Kicks. Mimaoo & Mother goose är mest till Bebisar & nyblivna mammor.