Äntligen körkort!

Japp, efter många års slit.. och enormt många tusen kronor fattigare så är körkortet äntligen mitt!!

När jag vaknade på morgonen började jag ännu en gång fundera på om det var nån där uppe so vill varna mig för att ta körkort.. (Jag är livrädd för att köra i hjäl nån!) eftersom jag på natten haft feberfrossa & kräkts om vartannat… inte många minuters sömn med andra ord! Tänkte avboka.. kändes fel att gå dit och kanske smitta andra oxå..

Men sen insåg jag att det var lite nu eller aldrig! Kanske inte hade hunnit få en ny tid innan uppkörningen gått ut… och då hade jag gett upp.. det misstaget har jag ju gjort för några år sen. Tyvärr har man ju bara 2 månader på sig från att man klarat skrivningen eller körningen tills man måste ha klarat nästa moment… och de har ju redan gått 3 veckor sen jag körde. Så jag bestämde mig för att vara egoistisk, ta en spypåse med mig (behövde aldrig använda den som tur var!), ta taxi dit och hem för att göra processen så kort som möjligt.. och göra mitt bästa..

Jag var kallsvettig och akut bajsenödig.. så jag svarade fort på alla frågor.. men fick 60 av 65 så de gick ju bra ändå.. sen sprang jag in på toa och fick i mig lite vatten.. i sista sekund!

När jag var på väg hem med taxin ringde de från dagis och sa att Simon var hängig ( Hade det inte vart för den här skrivningen var enormt viktig för mig hade han fått stanna hemma igår.. inte för att han mådde dåligt på morgonen, för då var han pigg & glad som vanligt.. men för att jag var sjuk och just när de är magsjuka är jag noga med 48 timmars reglen. Simon var ju hemma i måndags just pga att Lucas kräktes i lördags.) 

Hur som helst… vi fick svänga in på dagis med taxin och hämta upp Simon som hade känt sig febrig & haft huvudvärk.. men efter att ha vilat lite mådde han bra igen.. och idag är han frisk 🙂

Nu är det bara en bil som fattas 🙂

man kan väl drömma 😉

Kommentarer inaktiverade.