Vecka 34

Idag var vi på föräldrarutbildning på Mvc. Var väl inte så där jätte givande.. Dock var de kul att träffa fina Titti och Mattias även om de inte direkt var tillfälle att prata så mkt. Fick se en förlossningsfilm och prata lite om förlossningen. Jag längtar verkligen efter vilda bebisen, ska bli jätte mysigt! Samtidigt är jag lite vemodig.. Antagligen sista gången jag är gravid.. Och jag trivs verkligen med de så lönns lite sorgligt att de snart är över! Och lite skrämmande på hur de blir sen.. Trebarnsmamma lixom.. Wow!

20130122-203046.jpg
Har börjat plugga igen.. Kommer studera 75% hela terminen.. Men är bebisen lika snäll som h*ns storebröder var när de var små ska de nog inte bli några problem.

20130122-203213.jpg
Ligger i sängen nu och tittar på skötbordet & spkälsängen som står redo.. Känns så overkligt att de snart ligger en liten människa där!

Idag träffade jag fina Johanna på en fika i skolan, hennes söta Alexander är ju redan ett år.. Tycker inte de var Längesen vi satt på samma fik med våra andra barn.. Lucas var då 2,5 och Simon & Izabella knappt ett år.. Snart 5 år sen.. Galet!

20130122-203610.jpg

Kommentarer inaktiverade.