Lucia & sjukstuga

Dåligt med uppdatering denna veckan, jag har inte mått bra.. förutom feber och vanliga ”vinter-symtom” som ont i halsen osv, så har jag fått såå ont i ryggen så det känns som hela kroppen rasar ihop, och mina sammandragningar som tidigare bara gjort att jag får ta en paus då & då, har börjat göra rejält ont.. att gå eller lyfta knäcker mig totalt..

Samtidigt vill jag inte gnälla för jag är glad & tacksam över att få vara gravid.. och jag vet att när bebisen ligger där på mitt bröst så är det värt all denna smärta… men imellanåt fattar jag inte hur i hel**te jag ska klara 3 månader till? Är ju bara i vecka 28.

Privat är det oxå rena cirkusen.. men jag fokuserar på mina underbara söner, som är så otroligt hjälpsamma & duktiga.. Mina solstrålar! Ibland vill jag sätta dem på första bästa tåg till mormor för att få en paus.. men jag ångrar mig alltid lika snabbt igen!

Kommentarer inaktiverade.