Valpen Alvin

Grannen har 2 små söta hundar, och nu har de parat sig och fått små valpar, en av Valparna, Alvin, blev Lucas alldeles förälskad i.. eftersom han alltid var rädd för hundar var de kul.. Så småningom blev även Simon förälskad i denna lilla varelse, och jag får väl erkänna att även mitt hjärta smälte..

Så idag skulle vi passa den några timmar för att barnen såå gärna ville det.. att jag är allergisk visste jag ju, och det kände jag av ganska snabbt, men jag höll mig undan hunden och lät den inte vara i någon av sovrummen. När ägaren skulle hämta Alvin efter några timmar blev barnen knäckta.. så hon sa att han kunde få stanna tills ikväll och barnen jublade…

 

Men så småningom märkte jag att Simons ögon var röda och rann, och ju längre tiden gick ju tyngre lät det när han andades.. till sist fick han inhalera. Då fick jag berätta att det inte gick mer och att lille Alvin måste gå hem till sig.. Jisses vilket liv de blev, de stortjöt båda 2.. jag var den elakaste mamman i världen!

 

Du ljuger mamma, jag är inte alls allergisk, jag är bara lite förkyld i lungorna och har damm i ögonenskrek Simon.
och Lucas snyftade ”Jag är såå besviken på dig mamma, det här kommer jag tänka på ända tills jag fyller 30!”

Men nu fick jag åtminstone bekräftat att även Simon är allergisk, vilket jag misstänkt ett tag.

Jaja, jag får väl se fram emot att barnen blir 30.. för kan de tydligen förlåta mig!

Kommentarer inaktiverade.