Aldrig mer nåt jävla Pepparkakshus!

Överallt lägger folk upp bilder på deras perfekta pepparkakshus och deras lyckliga barn som snällt sitter och pyntar dessa små fina hus.. så jag blev nånstans i de sociala mediernas värld lurad, och trodde att de var så mysigt & harmoniskt att göra pepparkakshus som de såg ut att vara… FEL! Det var ett helvete! (fast så får man inte säga)

Delarna sprack ju bara jag kollade på dem, sockret man skulle smält i stekpannan resluterade i en brännskada, smält socker i håret, 2 smälta plastbestick och en stekpannan fattigare..

Sen hade jag ju ingen koll på att kristyren skulle ligga i varmt vatten först.. så att pynta de där förbannade huset var ju inte heller lätt..

-Mamma skorsten då?  undrar Simon lite försiktigt..
Det blir ingen jävla skorsten på det här förbannande huset i år! Skrek jag.. Han tittade chockat på mig..
Men mamma man får inte svära!!
-Vem fan bryr sig..hus får inte spricka heller, ibland blir det inte som man tänkt sig.. skrek jag..
-Mamma vi kanske kan ge bort huset till någon om vi ska på kalas? Du verkar ju ändå inte tycka så mycket om de.. Sa Simon..

OM jag någon gång i framtiden glömmer den här upplevelsen och får för mig att göra om det.. så ska jag helt klart använda limpistol! Och se till att inte vara gravid.. så jag åtminstone kan få lugna mina nerver med stark glögg!

 

Kommentarer inaktiverade.