Fullmåne

Äntligen är klockan nio så man kan gå och lägga sig utan att skämmas 😉

Varken jag eller Simon kunde sova inatt.. Visade sig sen att de var fullmåne inatt.. Förklarar saken!
Jätte mystiskt men vi blir jätte påverkade av månen tydligen för vi sover nästan alltid oroligt när de är full måne..

Simon är ledig från dagis igår & idag.. Så vi har julpyntat, och sen fikade vi hos Rebecca & Co.. Tack vännen för en trevlig pratstund! <3

Ögonen svider & ryggen värker så nu blir de sängen för mig och min tjocka mage

20121129-205812.jpg

Imorgon ska jag till Barnmorskan, sen drar vi till Göteborg för att sova på hotell och ha de mysigt! På lördag blir de julbord på stena Line med mormor & Beffa. Ska bli skönt att komma iväg lite! (Jag var iförsig borta förra helgen oxå) och bufféer är min grej.. Nu blir de 2 på samma dag.. Lycka!