Mys med nära & kära

Jag & barnen tog vårt pick & pack och hoppade på första bästa tåg mot Skene i onsdags.

Två fotbollspärmar rikare (det var värt kr för att få nöjda barn på tåget!!) och 3 tågbyten senare var vi framme i den lilla metropolen Skene.

Mamma & Jonas (eller mormor & beffa som de numera kallas) hämtade oss vid stationen. Sen blev det god mat, och vi somnade gott..

Igår kom finaste vännen ”Fiffi” (Lucas gudmor) hit med sin söta lille bebis Linnea.. 7 veckor gammal.. så gullig! Simon kunde inte släppa henne med blicken en sekund.. han skulle t.om följa med in och kolla när hon bytte blöja.. men ganska snabbt kom han ut och såg helt chockad ut… –Mamma hon har oranget bajs!!! haha

På eftermiddagen var vi hos min syster Victoria, barnen hade längtat efter att få träffa deras kusin Alvin.. och även de andra kusinerna Kim, Robin & Amelia..även syster Angelica och hennes lilla Alicia kom dit, jätte kul att få träffa mina fina systrar igen!
Bara lillasyster i Halmstad som saknas! Lillebror Johnny bor numera hos mamma & Jonas igen så han träffar vi oxå dagligen.

Nu ska vi ge oss av till Kinna för att fika & shoppa med Fiffi & Linnea.. de hämtar oss strax.. lyx!

När jag nattade Simon igår kväll hade han djupa funderingar om amning. Han tyckte synd om våran bebis som inte kommer få ammas… Men Jag SKA amma bebisen precis som jag gjorde med er, sa jag. –Men mamma du dricker ju inte mjölk så då kan du inte få nån mjölk i brösten ju?
Hmm.. tur att han somnade innan jag behövde gå in på nån djupare förklaring om hur de där funkar..

 

 

Kommentarer inaktiverade.