Vecka 25

Tur jag prenumererar på nyhetsbrev som berättar vilken vecka jag är, för annars hade jag nog haft noll koll denna graviditeten. Till skillnad mot första då jag hade stenkoll på allt!

 fram tills nu har jag mått oförskämt bra.. åtminstone fysiskt!
Men den senaste veckan har jag börjat få rejält ont i ryggen och bäckenet, blir jätte yr så fort jag står still mer än ett par minuter, och magen har exploderat de senaste veckorna så jag har redan börjat få svårt att ta på mig skorna och plocka upp saker från golvet.. hur ska detta sluta?

Men som sagt, har knappt mått illa (förutom åksjuka!) och mått bra fram tills nu så jag är tacksam över ännu en lätt graviditet.. Iförsig har jag hellre en tung graviditet och får ett friskt barm än tvärtom.. men nu hoppas vi ju på det bästa av båda denna gången!

Barnen är så söta och pratar med bebisen varje dag, sjunger sånger för h*n och berättar att de längtar tills H*n kommer ut.. sötnosar!

 

Kommentarer inaktiverade.