Höstrensar garderoberna

Har länge tänkt ta tag i det här med garderobsrensningen.. tog killarnas garderober för ett tag sen.. men nu har de ju en till garderob på deras rum, som är full med flyttlådor fullpackade med kläder som ska säljas. Bättre nån annan får användning för de än att de ligger här och tar plats.. så nu hamnar de på Loppi

Och sen har vi en till garderob i vardagsrummet som oxå är fylld med saker som ska bort..en sådan där sak som jag skjuter på.. men nu har jag börjat åtminstone.. tar sin lilla tid så allt kommer inte ut på en gång..

Men när man väl har börjat är de ganska kul och svårt att sluta.. så de närmsta veckorna kommer massor av saker hamna på Loppi.se .

Mest barnkläder, men även amningspump (av nån anledning har jag 2 stycken tydligen) och annat smått & gott.
Det jobbiga är att det mesta varit vacumpackat eller ner tryckt i flyttlådor, så även om de är i mycket fint skick.. så är de i rejält behov av att strykas.. tidskrävande..Men med lite bra musik ska de nog bli kul de oxå 😉

Kommentarer inaktiverade.