Riga

Hittills är vi mycket positivt överraskade över Riga!
Hade förväntat oss ett fattigt öststatsland. Men de är riktigt fräscht och fint överallt. Alla är trevliga, många mysiga cafeer, massor av restauranger, små mysiga gränder, fina shoppingcenter.. ja riktigt bra..Men jäkligt kallt!

Vi landade redan vid 11 iförmiddags. Tog en taxi till hotellet som ligger jätte centralt.. Sen gick vi på lunch jakt.. När man reser med en gravid kvinna är de mat, mat & åter mat som gäller!

Vi åt god mat på ett torg, sen kaffe & tiramisu på ett mysigt café.

Sen blev de en timmes sömn på hotellet, jätte sköna sängar! Och ett stort rum med 2 dubbelsängar så barnen kunde lätt få plats oxå.. Men jag försöker för Johans skull att inte prata för mycket om barnen.. De har de bra och har spenderat dagen på Leos lekland i Borås med mormor.
Tack världens bästa mormor & Beffa för ni tar hand om mina killar!

20121029-173925.jpg

20121029-160839.jpg

20121029-164856.jpg

Kommentarer inaktiverade.