Det är sunt att sakna..

Ja så sa alltid min mamma till mig när jag var liten och vi skulle vara ifrån varandra några dagar..och så är det nog..man behöver sakna varandra imellanåt.. Men jag måste erkänna att utan mina barn känner jag mig inte riktigt hel

Idag kom mormor & Beffa och hämtade busungarna… barnen har verkligen längtat… de väckte mig aaaaldeles för tidigt imorse och viskade i mitt öra ”mamma idag åker vi till mormor & beffa” Just då tänkte jag Åhh va skönt… då kan jag få sova.. men de tog inte många timmar innan saknade kom.. känns hela tiden som jag glömt nåt.. känner mig halv..  men jag vet ju att barnen har de toppen!

Och ja.. det är sunt att sakna..så är de!

 

Denne veckan kommer bli tom.. men jag & Johan ska passa på att vårda vårat förhållande innan vi blir föräldrar till en ny liten busunge..

veckan kommer bjuda på Husvisning.. förhoppningsvis hus köp 😉 hotellövernattning i Riga.. mysiga middagar.. djupa diskussioner.. och en del pluggande.. och vipps så kommer de vara lördag igen och barnen kommer hem… och stökar, tjatar och gnäller..och jag kommer längta tills nästa gång mormor & Beffa vill låna dem 😉

Kommentarer inaktiverade.