Solsken

Så underbart väder ute (nu blir jag väl hatad av alla er som bor i fel del av landet igen)

Lucas väckte mig 5:30imorse  för att fråga om han fick sitta i köket och räkna matte.. just då tyckte jag det var en jätte bra idé..
MEN hade jag vetat att de innebar att jag var tvungen att gå upp för att förklara vad man skulle göra på vissa sidor var 10e minut hade jag nog sagt NEJ! Tokungen räknar Matte dygnet runt nuförtiden.. Vid den tiden på dygnet vet jag lixom knappt själv vad 1+2 är.

Men visst är jag glad att han tycker de är så kul med sina läxor.. både läsläxan & matten går som på en dans.. har han 2 sidor matte i läxa, så gör han minst 12 sidor.. det går lixom inte hejda honom.

Nu ska jag fortsätta plugga.. och äta lite av marängschwishen som blev över från igår.. Ni som har mig på Facebook såg ju att jag var stolt över att lyda Johan.. Men konstigt nog så verkar Johan inte alls särskilt stolt över mitt initiativ.. jag försökte förklara att det faktiskt var hemmagjorda maränger som säkert var myyycket nyttigare än köpta.. men de hjälpte inte heller..Karlar är då inte lätta att göra nöjda!

Så här skrev jag på Facebook igår  Johan tycker jag ska äta mer varierat och mer frukt.. så idag byter jag ut kladdkakan mot Marängshwich till efterätt.. de har jag inte ätit på jääätte länge (variation) och det innehåller bananer.. åhh va han måste vara stolt över mig nu!

 

Undra om skumbananer är bättre?

 

Kommentarer inaktiverade.