Blir man lycklig av pengar?

Nej jag tror inte det..men klart som fan att det hjälper en hel del.. och har man riktigt ont om pengar kan det absolut göra att man bli deprimerad!!

Men ibland strävar nog många lite för mycket efter rikedom och karriär.. så de glömmer bort att leva livet på vägen.

En av mina favorit låtar just nu är Rasmus Seebachs ”millionær”.. älskar den!

Varför går vi runt och tror att det är så viktigt att tjäna en miljon? Du kan få massor av succé men vad är det värt om du inte delar den med någon? En du kan lita på, en som tar dig ner på jorden, en som vill ha dig som du är, om du är fattiglapp eller minjonär, ha dig i solsken och motvind, som älskar dig för den du är!

Simon & Lucas, Ni är värda så mycket mer än alla pengar i världen!

Och ja, jag får väl erkänna att imellanåt när jag vart på botten ekonomiskt,så har jag oxå funderat på att göra nåt desperat.. och Jag skulle väl ljuga om jag inte imellanåt fantiserat om hur det skulle ha blivit om jag hade blundat för kärleken och tackat ja till ett liv i lyx när jag fått erbjudandet.. men hur lycklig hade de gjort mig i längden?

En av de sakerna som kostat mig mest var när jag valde att flytta ifrån barnens pappa.. och det får jag betala en dyr summa varje månad för i många år framöver.. men som sagt,   ibland måste man våga chans för att vinna.. och jag är inte typen som någonsin kommer nöja mig med att bara finnas.. jag vill leva och känna att det är värt att leva oxå..

för den här månaden och nästa blir det knas, det finns inga chash när räkningarna dras,
och jag går och väntar på ett litet litet gage som inte kommer täcka alla kostnader jag har,
på en cykel kan man ta sig genom stan, och en boll är underhållning för en dag, om man blir törstig finns det vatten i en kran för du vet att finns det inget annat får man ta det man har..
och jag gick och panta alla burkar häromdagen, det skulle räckt till smör å bröd å mjölk med marginal, men smöret fick jag lov att plocka av för det fattades en krona och de gick inte bra…

Jag säger pengar rullar INTE som de ska, jag går och drömmer om en kalles kaviar, stressen över pengar får ingen att må bra, och jag förstår varenda människa som gör nåt desperat..
Säg då, hur är det tänkt att det ska gå?? säg då, för vi har ett liv att tänka på..

Ännu en bra låt från fritjof & Pikanens senaste platta som släpptes i måndags..

 

Kommentarer inaktiverade.