Hus-tankar

Vi var ju och tittade på ett hus i helgen.. och har bestämt oss för att lägga bud.. Eftersom jag vet att det mycket väl kan bli budgivning, och då får vi tyvärr ge oss ganska snabbt.. så försöker jag att inte hoppas för mycket.. Men det är svårt.. i mitt huvud har jag ju redan börjat planera hur vi ska möblera.. vilka tapeter vi ska ha osv.. Visning på söndag igen…

 Jag hoppas att jag kan släppa saknaden av mitt gamla hus om vi flyttar… för även om jag inte ångrar att jag valde att flytta då.. så saknar jag själva huset enormt mycket imellanåt.
Och jag får väl erkänna att detta huset är inte alls i samma klass som de gamla Men sen är det ju nästan 1 miljon billigare oxå så då kan man väl inte ha samma krav), inte lika stort, inte lika fint.. men det är charmigt som tusan och jag hade mycket väl kunnat se oss leva lyckliga där.. så nu håller vi tummarna!

Men vilken omställning de blir för oss allihopa.. nu är vi 3.. snart blir vi 5!

 

Kommentarer inaktiverade.