Fab Mamas

Åhh, nu börjar det närma sig Fab Mamas eventet som de underbara tjejerna Mira & Ingela ordnat. När bokningen öppnades hade jag precis fått veta att jag var gravid, och var inte alls sugen på att gå på nåt event med massa bubbeldrickande snygga bloggande mingelmammor.. men nu mår jag bra, känner mig blek & fet bara.. men de kan jag leva med 😉 och vill så gärna gå.. plånboken däremot tycker nåt annat…bajs!

En natt på fina Hällsnäs, utan barn.. då man blir bortskämd med god mat, goodiebags, fina tävlingar och framförallt trevligt sällskap.. hade gjort gott för min trötta kropp & själv just nu!

Eftersom bokningen är stängd hade jag ”glömt bort de” och accepterat att jag kommer missa detta..men när jag nu fick ett mail från Mira där hon bad mig så snällt att komma.. och åhh vad jag vill..

13-14 oktober äger det rum, ska du dit?

 

Kommentarer inaktiverade.