En dag då barnen bestämmer

Japp idag är de barnens dag i vår familj.. Barnen bestämmer, mamman följer snällt med!

20120929-114048.jpg

Vilket betyder att jag fick tillbringa 35 minuter i leksaksbutiken jätte kul i Lund.. Barnen byggde lego och visade vad de önskar sig i Julklapp, jag tittade på Barnvagnar & Bebis grejer..

20120929-114234.jpg

20120929-114354.jpg

Fick locka dem med Fika på Burger King för att komma därifrån.. Men mina barn blev utbytta mot 2 Darth Vader’s.

20120929-114620.jpg
Cheeseburgare till gravidamamman som fått dille på just cheeseburgare, och glass till till barnen.

20120929-115316.jpg

Sen shoppade vi lite.. Simon som älskar Ugglor blev förälskad i en Äggklocka i form av en Uggla på lagerhaus,  ångrar redan köpet eftersom han leker med den så den ringer typ var 3 minut..jippi!

Lite (okej väldigt mycket kanske var en ärligare beskrivning) Godis var vi ju oxå tvugna att inhandla.. Sen var de dax för Bion. Paranorman. Barnen hade ju fått se trailern och hade fått rösta mellan den & Modig, båda valde denna.. men sen såg jag på biljetten att den var från 11 år.. och Ja de var lite läskig… Simon höll mig hårt i handen i mellan åt, mys, men båda 2 tyckte den var jätte bra!

Och barnen har varit såå glada & tacksamma hela dagen! Och då är de ju extra kul att hitta på sådana här saker!

Efter Bion skulle vi äta, barnen fick välja.. så de blev Mc Donald´s (japp både McD & BK på samma dag, sådan dålig mamma är jag minsann)

Framme vid kassan frågade jag Simon vad han ville ha när de var vår tur att beställa.. jag syftade då på om han ville ha Hamburgare eller nuggets i sin Happy meal.. men tokungen tittar på killen i kassan och säger ”hmm..jag tror jag provar något nytt idag… det får nog bli KOKTA pommes frittes”  Den unga killen i kassan tittade lite nervöst på mig…tjejen bredvid höll på att skratta ihjäl sig 😉

 

 

Kommentarer inaktiverade.