Happiness!

Idag är det Fredag.. min favoritdag på veckan (åtminstone på delad plats med lördagen).

idag är jag dock på skit humör.. fast det beror snarare på att jag var skit humör igår..och det fick konsekvenser som sitter i idag.. Jag skyller på hormoner 😉

Att få träffa Malin en sväng gjorde dock susen.. hon bor ju numera i Göteborg igen, men kom och hälsade på idag. Jag har egentligen fullt upp med skolarbeten och annat, men en snabb shopping på både Nova & centersyd hann vi med (sånt som annars går allt annat än snabbt när man inte har bil!) Och jag fick t.om köpt årets första julklapp..

Min nyinköpta tavla får mig oxå på bättre humör.. jo shopping kan göra dig lyckligare.. åtminstone för stunden!

Tavlan har fått hdersplatsen över minao kära skor.

20120928-142116.jpg

Kommentarer inaktiverade.