En välbehövlig paus!

Min älskade pojkvän visste tydligen precis vad jag behövde igår!

Efter en bråkig dag men mycket konflikter med barnen (tänk att man kan bli arg på någon man samtidigt älskar så mycket!), även min cykel bråkade med mig och bestämde sig för att sluta samarbeta!

Då kom min hjälte hit, bad mig lägga mig i sängen, gav mig en tidning han köpt, en kexchoklad (för att jag skulle bli go’ & glad.. Så tydligen var jag inte de innan) hällde upp ett glas champis till mig och bad mig lyssna på lugn musik och INTE komma ut innan de kallade på mig.

Då när jag låg där kände jag att de var första gången jag andades in ordentligt på hela dagen.. Jag måste verkligen sluta stressa.. Andningen blir påverkad och därmed hela kroppen.. Och lille bebisen.. Nä ingen mer stress! (som om de skulle gå

Jag låg där och lyssnade på Johan & barnen som grejade i köket.. De hade verkligen kul tillsammans och gick in för att leka restaurang.

20120927-093209.jpg

En timme senare blev jag serverad god mat i köket, de hade tänt ljus och gjorde de så mysigt.. Den där pausen var guld värd!
Sen slapp jag dessutom ta disken, för de fixade min älskling Medans jag låg och slappa med en kopp kaffe i sängen.

Denna eftermiddag fick mig att fylla på energiförrådet rejält, och fick mig att inse hur glad & tacksam jag är att jag träffat Johan.. Min superhjälte!