stress & panik

Godmorgon!

Är det någon av mina läsare som inte har tråkigt grått höstväder? Hojta till och berätta var ni bor isåfall så kommer jag på momangen.. för jag behöver värme & sol NU!

Än så länge är det iafl grönt & fint på träden fortfarande

Jag känner mig enormt stressad förtillfället… jätte mycket att göra i skolan.. skulle vilja ta tag i massa saker hemma.. Måste ordna en massa saker med försäkringskassan och skatteverket och andra tråkiga myndigheter..

Sen är jag ju ensam med barnen på veckorna, att själv stå med ansvaret för 2 barn som ska lämnas och hämtas på 2 olika ställen.. hem och plugga, fixa middag, handla, städa, förhöra Lucas på Läxor, tvätta, göra mina egna läxor, ta hand om disken.. ja och allt annat som måste göras dagligen, är inte alltid så lätt.. åtminstone inte när man känner sig orkeslös och illamående redan innan..( vecka 14 kom mitt illamående, när det i vanliga fall brukar försvinna för folk)

Eftersom jag dessutom inte har körkort så ska de ju cyklas eller gås överallt.. vilket tar sin tid.. och det där med körkortet är ännu ett stress & ångest moment! Låg t.om vaken 2 timmar i lördagsnatt för att försöka grubbla ut hur jag ska kunna lösa de med körkort ekonomiskt och tidsmässigt.. lyckades inte.. så får fortsätta ha ångest över de!

och sen är det ju så att jag & Johan inte bor tillsammans.. vi har letat boende sen December förra året men hittar inget.. otroligt frustrerande! Och nu ska vi ju snart bli föräldrar, vilket såklart stressar på det hela lite.. hade ju känts bra om vi bodde ihop innan bebisen kommer lixom..

Nu har Johan hittat ett hus som jag iförsig får hålla med om är jätte fint.. och barnen har tittat på bilder och älskar det (eftersom de då får en alldeles egen våning) men det ligger i Svedala.. (klicka här om ni vill se huset)

Innan har jag kunnat tänka mig att flytta i princip vart som helst.. men nu börjar graviditeten ta all min energi.. och bara tanken på att flytta ger mig lite lätt panik.. för jag vet hur jobbigt det är att flytta… att då dessutom flytta till en ort där jag inte känner någon, inte känner till skolor, dagis osv.. och sätta barnen i en ny skola.. det ger mig mega ångest!

Går det verkligen bo i Svedala?

Johan & barnen tjatar och tjatar.. jag har nu fått ge mig och kan tänka mig att gå på visning.. men som sagt, just nu orkar jag inte tänka på flytt överhuvudtaget..

Hade kunnat göra listan med stress & ångestmoment ännu längre.. men nu har jag en miljon grejer som måste fixas… 

Kommentarer inaktiverade.