Positiv kille

Min stackars Lucas vaknade och hade jätte ont i benet igår, han haltade iväg till skolan, när jag tyckte synd om honom sa han bara ”Äh, det går nog över under dagen mamma, oroa dig inte” och haltade vidare.

Men under dagen fick han för sig att lyfta en jätte stor sten, så stor så den gick inte lyfta själv, så de hjälptes åt på skolgården, och självklart hade Lucas sån otur så de orkade inte bära den, och tappade den över Lucas fot. Så Johan fick hämta Lukie med bil, stackarn hade jätte ont och kunde inte stödja på den svullna foten. Jag fick bära honom på toa, Johan fick lyfta upp honom i sängen.. han fick tårar i ögonen så fort han trampade ner.

När jag skulle natta honom på kvällen sa jag ”vi får hoppas det känns bättre imorgon gubben” min positiva son som sällan gnäller i onödan sa ”det gör de nog, men det kunde vart värre mamma.. jag kunde skadat handen istället, en fot kan man ju klara sig utan”

Helt rätt inställning.. gillar hans positiva syn på livet.

Hans lillebror är oxå så härligt positiv, igår sa han ”det här måste vara en av de bästa dagarna i hela mitt liv.. mamma hämtade mig tidigt, Johan & Lucas är hemma och väntar på mig, och jag ska få köttfärsås & spaghetti till middag, livet är underbart”  haha

Kommentarer inaktiverade.