Vem ska jag skylla på?

Vem var det som gav mig den usla idén att rensa i min garderob idag? Och vem var puckot som mitt i allt fick försig att även vända upp & ner på köksskåpet och ”här-slänger-vi- in-all-möjlig-skit-och-låtsas-som-ingenting.Garderoben” på samma gång?

Hmm..ja jag får väl erkänna mig skyldig i båda fallen.. fan oxå, så mycket lättare när man kan skylla på någon annan ju..

Hur som helst.. så ligger det nu kläder precis över allt, kläderna på min säng är sorterade, och det blev en skrämmande stor hög som måste strykas.. 2 gekås kassar fulla med kläder som ska slängas.. och en hel del kläder jag inte passar just nu.. som måste bäras ner i källaren, men mitt i all kaos tröttnar jag som vanligt.. har skit ont i ryggen.. och vill inte alls lägga in det snyggt & prydligt i garderoben.. jag vill lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv.. inget annat!

Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra färdigt.. annars blir jag väl bara sur när jag vaknar upp i kaoset imorgon..

Nähä.. ni tycker inte ens synd om mig? Vaddå får skylla mig själv? Ni ska ju vara på min sida!!

Kommentarer inaktiverade.