Vin kväll i Tygelsjö

åh vilken underbart fantastisk Lördag.. Inte för att vi gjort nåt speciellt egentligen, men jag har bara kännt en sådan enorm lycka hela dagen..

Jag & älsklingen åt en lugn & mysig frukost i soffan, sen åkte vi ner till stan (malmö) och tog en glass.. njöt av solen.. och åkte hem och åt jordgubbar & grädde (såklart! jag är ju grädd beroende!)

 

20120630-175738.jpg

Nu har Johan åkt iväg på poker med grabbarna, jag njuter av värmen på hans balkong på 7e våning med en kall öl och ännu mer jordgubbar.. snart kommer Caroline och hämtar mig, sen blir de vin & tjejsnack i Tygelsjö.. och sen ska jag ta mig in till Malmö för att möta upp Johan.. kvällen kan sluta hur som helst.. dansa hela natten på Etage eller gå direkt hem och somna i älsklingens trygga famn…Time Will Tell

 

20120630-175746.jpg

Sen jag började dubbla astma medicinen och ta 6 doser dagligen så kan jag plötsligt andas utan problem igen, vilken befrielse..

Kommentarer inaktiverade.