Ingen vinKväll här inte..

Mormor deltog i tävlingen.. och tadaaam.. grattis mormor.. du vann första priset.. Barnen en hel natt.. men eftersom du svarade en dag försent, och jag därmed missade min vinkväll med fina fnulan & Cecce.
så straffas du med att få ha dem en hel vecka istället, så vecka 28 är de dina.. Och då kan denna mamman dricka vin när jag vill.. De ni!

Med tanke på min lungStatus så är de nog kanske lika bra.. idag har både hjärnan & lugnorna strejkat.. FuckingJävlaSkitDag rent utsagt.. tur jag censurerade det där.. kan ju finnas minderåriga som läser? 😉

;

Simon har iallafall vart överlycklig.. Vi var nämligen på dagis och hämtade hem hans kompis Klara efter lunch.. sen har de lekt här hemma i 4,5 timme..

Tre små troll

Efter lite svartsjukeDrama mellan bröderna som både ville ha Klaras uppmäksamhet så fick jag plocka fram pyssellådan.. oj som de pysslade.. i säkert 2 timmar..

En tur till stugan för att mata änderna blev de oxå..

Och sen till biblioteket för att lämna tillbaka något försenade böcker… och låna nya till Simon.. trodde jag.. men tydligen uppskattar inte biblioteket förseningar, så jag hade blivit spärrad för att låna mer.. jag som alltid är i tid till allt annars.. kan jag inte få lov att vara sen nån gång bara utan att straffas?

Nu sitter jag här med en kopp Te med ett tryck över bröstet & feberfrossa, blöder näsblod och hostar blod.. som sagt de var nog tur att jag stannade hemma ikväll.. Tarzan & chips med kidsen är inte fel de heller!

Kommentarer inaktiverade.