Tillbakablick Bloggresan dag #2 – del1

Måndagen började vi med en god hotellfrukost (något jag saknar sen jag kom hem, även om kaffet hemma är något bättre!) för att sen snabbt göra oss klara och hoppa in i Bussen och ge oss iväg mot nya äventyr.. denna dagen stod Kattegatcentret först på schemat, men efter en titt på väderprognosen tog våra arrangörer ett klokt val och ändrade om ordningen, så vi fick en underbar förmiddag i solen på Djurs Sommerland först.

Vi hade till och med sådan tur att vi fick komma in en halv timme innan parken öppnade och fick prova deras nya åkattraktion Skatteöen, och eftersom de inte var någon kö kunde vi sitta kvar i vagnen och åka om och om igen.. en bergochdahlbana som åkte både  28 meter upp i luften, och landade i vatten.. Lucas älskade den.. och jag oxå!

Vi hann även prova en mängder av deras andra attraktioner, som t.ex solguden, Piraten, Hoppa på stora studsmattor och massa annat skoj. (Har bett Anne om fler bilder så om jag har tur mailar hon över dem sen så ni kan få se, men ni får nöja er med mina AjFån bilder sålänge)

Sen avslutade vi vårt besök med en välbehövlig och mycket god Buffé  i Afrikaland. Var knappt så Lucas kunde hålla ögonen öppna, men han åt ändå som en häst även denna dagen.. och jag oxå.. det fanns Pizza, pasta, sallader och lite annat smått & gott..vi gillar mat.. bufféer är vår grej!

Vi hade såå kul och jag & Lucas har bestämt att börja spara för att ta med lillebror & Johan hit nästa år.. har vi tur har Lucas hunnit växa till sig så han är tillräckligt lång för att åka Piraten då oxå, de var 140 cm gräns så jag & Linda fick åka den utan barn.. lika bra de för de var knappt så vi överlevde 😉

 

Kommentarer inaktiverade.