dejlige Danmark

Våran resa börjar lida mot sitt slut, och jag måste erkänna att även om både jag & Lucas längtar efter lillebror Simon & Johan, så har vi haft de underbart och skulle lätt kunna stanna ett par dagar till.

Vi har haft fullspäckade dagar, och hunnit uppleva en massa roliga saker. Och trots att jag faktiskt bott här i nordjylland i 4,5 år så har jag missat allt detta.. men kommer helt klart åka hit igen, och kan rekomendera alla barnfamiljer ett besök här på Djursland & Nordjylland.

 

Mina & lucas favorit aktiviteter har nog ändå varit Djurssommerland & The reef, som är de härliga badhotellet som vi bor på nu.

 

när jag kommer hem kommer de fler inlägg om resan, jag har vart helt slut i huvudet och bara bloggat från mobilen (detta är första data inlägget från resan), men jag har en massa härliga bilder ni ska få se.

Jag vill tacka våra underbara guider, från Stena Line Ronja, Katja, Sofia & Karl, och alla mina bloggande reskompisar  och deras barn.

Både jag & Lucas har fått vänner som vi kommer sakna och vissa som vi helt klart kommer träffa igen.

Kommentarer inaktiverade.