Happy Home

Japp vi är glada här hemma, stämningen är på topp!
Så mycket skoj framför oss, och allt tack vare bloggen..  Mest av allt ser vi fram emot bloggäventyret med bloggbussen.. men har ju även en super rolig bloggdate på lördag i Göteborg, och barnen ska till legoland med mormor i helgen.

En liten bild från min lunchdejt med fina fnulan härmodagen…snodd direkt från Fnulans blogg

Jag & kidsen ska ju ha sommarlov i 10 veckor i sommar, Barnen har varit lediga både igår & idag… och jag bara undra vad jag har gett mig in på.. känner att de kan bli 10 lååånga veckor! Härligt att de har varandra.. men oj va de kan kivas & bråka med varandra! Tålamoood!

Ev. ska jag jobba 3 veckor.. det vore nog bara skönt både för mig & barnen 😉

Imorgon åker jag & kidsen till Skene, där mina föräldrar bor.. även där jag är född & uppvuxen.