En dag i kolonin

Vädret har varit lite upp & ner, men dagen har jag & barnen tillbringat i stugan.

Målat en vägg vit.. eller laserat rättare sagt, och rensat ogräs som bara den… rena Terapin faktiskt. Vi har 2 änder ”Berit” & ”Bosse” som alltid kommer och hälsar på oss.. idag kom Berit in i trädgården och gick runt och kollade.. Lucas var livrädd… han är livrädd för alla djur! Bosse stod på andra sidan staketet och kollade på sin Fru.

Sen Sa Lucas upprört ”nä nu tänker jag gå in, jag tänker minsann inte stå här och titta när Berit dör!”
Varför skulle hon dö? undrade jag
”du ser väl hur tjock hon är? och nu hon slutar ju aldrig äta, det förstår du väl att hon kan spricka när som helst!!” sa han med gråten i halsen… jag kunde inte låta bli att skratta åt honom.. det var inte populärt 😉

Men nu blir det filmMys med barnen… Alladin blir det idag.. chipsen är upphällda..