Tiden går fort när man har kul

Och även om denna veckan kanske inte vart så kul (idag var de 4e läkarbesöket på 5 dagar)så har tiden verkligen gått fort.. tänk att det redan är en vecka sen jag var i Helsingborg med min härliga BloggVänner.. Fnulan, Helen, Ann-Sofie, Popprinessan, Cecce , Cecilia, Tina & Puk.

Skulle faktiskt vilja gå till skolan nu, men vill ju inte smitta ner mina klasskompisar, så istället ska jag skriva ut allt jag kan om Asbergers.. och försöka vila så jag blir frisk!

men först ett avsnitt Familjen Annorlunda, missade, ju det i måndags för Johan var här, och när jag ser det känner jag ”ååh va mysigt med så många barn”.. han tycker nog att det räcker med ett till.. möjligtvis 2.. okej då, i verkligheten får jag väl hålla med honom.. Men dessa mammor är mina förebilder,vilket tålamod de har, och så mycket kärlek..

Kommentarer inaktiverade.