prata i öl

Mamma & Jonas firar 20 år tillsammans idag ; grattis till er !

och det firar dem genom att bo 2 nätter på hotell i Malmö, och sen på fredag kommer de hit.

Nyss ringde dem och ville ha tips på hur man tar sig till köpenhamn, hur man gör med pengar osv.. försökte förklara att det var smidigast & billigast med Jojo-kort och köpa Duobiljett, då sparar de 120 kr på en ToR biljett, Jonas började direkt ”nja det verkar krångligt, nja hur gör man det..” men för att få Jonas att lyssna och fatta var jag tvungen att prata i öl.. ni sparar 3 starköl på att göra som jag säger..DÅ plöstligt lyssnade han, ”wow Mirja vi kan spara 3 öl på att göra som Valle säger

ja av nån anledning som jag aldrig förstått började min familj plötsligt att kalla mig Valle för några år sen, Det började med att de kallade mig Valenius, och sen blev det valle.. hmm ja kanske börjar förstå varför jag är som jag är, man blir som man umgås 😉

Så ska man prata med mina föräldrar så prata inte i pengar, prata i Öl.. då lyssnar dem!

förstår för övrigt inte varför de firar skott-dagen i Malmö? där är ju skott-dag varje dag!