Krångel

Hej på er!

Ber om ursäkt för att bloggen krånglat (iförsig inget jag kan styra över), jag har oxå haft problem med att komma in på bloggen.. men nu äntligen verkar det funka.

Efter att ha skrivit, analyserat och tänkt tillbaka på ”cytotec händelsen” var jag helt slut i huvudet, samtidigt känner jag att det kan vara bra att bearbeta det ordentligt nu för att kunna lägga det bakom mig sen..

Jag tackade Nej till att medverka i de större tidningarna som Expressen osv, kändes konstigt att min svärmor och andra som inte vet något om det här, ska slå upp tidningen och se mig där lixom.. däremot vill jag ju att historien ska spridas för att rädda andra.. så jag kommer att medverka i reportage på lite mer lokalnivå.

Jag kommer även att få träffa Verksamhetenschefen Pia Teleman som även medverkade i programmet..

Imorgon ska min lilla Lucas ut på äventyr, världens bästa lillasyster frågade om hon får låna honom.. och Lucas tyckte det lät jätte spännande att få komma bort lite själv.. så imorgon efter min lektion åker jag till Halmstad och lämnar Lukie och tillbaka igen..

Nästa vecka är det dax för ny bloggträff med fina Fnulan (ni missar väl inte hennes blogg) , Söta Hannah Graaf & co. nån av mina läsare som ska dit?

 

Bild på Hannah B, Jag, Hanna Graaf och Maja från Blogg-träffen i November