Underbar morgon!

Vilken underbart härlig morgon (trots halsfluss & världens huvudvärk!).. är på så bra humör så jag nästan känner mig hög.

Är alldeles ensam hemma, men jag är inte en sån person som måste ha folk runt mig, har aldrig tråkigt hemma och njuter oftast av att vara själv en stund.. även om jag såklart saknar mina grabbar oxå.

Men idag var det underbart att vakna upp i tystnaden, solen skiner ute,  jag får börja dagen med en kopp kaffe och ett glas proviva i lugn & ro.. och ikväll ska jag se Melodifestivalen med Johan & svärmor..dock på Tv istället för live som det var tänkte 🙁

Men så är det, och idag ska det mycket till för att få mig sur eller deppig, jag är på sånt där äckligt bra humör så jag kan vända allt negativt till nåt bra..  (Fiffi, jag önskar dig en underbar kväll.. vi får ta igen det snart! love ya)

En gång sa en vän till mig ”varje gång solen skiner så blir du som en sol själv, har aldrig sett dig på dåligt humör när det är sol ute”

och det ligger nog nåt i det där.. solen påverkar mig enormt..!

 

Kommentarer inaktiverade.