världens bästa skolväska

Jag har ju sjukt svårt att göra mig av med saker… seperationsångest i allra högsta grad.. så ja ni kan ju tänkea er hur jobbigt det var att säga hejdå till älsklingen som åker till Thailand i 3 veckor…

Men nu var det seperationsångesten till grejer jag skulle prata om.. jag jobbar hårt på det, ska göra mig av med massa skit.. men varje gång kommer tanken ”det kan ju vara bra att ha” upp..

Mina barn är 4 & 6 år, men jag har fortfarande kvar 2 skötväskor från Gaia & Ko (jag har ägt betydligt fler än så) som jag inte kunnat skilja mig ifrån.. dels för att de var dyra att köpa (på den tiden hade jag minsann inga downshifting tankar) och då känns de dumt att sälja dem för betydligt mindre, om man ändå i framtiden ska köpa en ny.,

Men nu till saken.. jag har länge letat efter en billig skolväska, har ju en ny handväska, men den är alldeles för liten, men har ändå lyckats pressa i skolböckerna i den, men det har varken varit bra för väskan eller böckerna..

och nu hittade jag min gamla Skötväska och skulle lägga upp den på Trendsales.dk, och insåg då vilken alldeles perfekt skolväska det var.. fick rensa ur den från engångshaklappar, amningsinlägg och annat smått & gott, men den är ju sjukt praktisk även när man inte har en liten bebis, massa smarta fack.. kylfacket har jag min vattenflaska i, sen är det smart pennfack, smart ”snack fack” till mina små mellanmål (läs choklad) och massa annat smart, jag blev överlycklig !

Så var tvungen att visa en stackars förbi gående tjej från samma kurs hur otroligt smart min nya skolväska/skötväska var.. hon tyckte nog jag var jätte käpp men spelade med bra och svor lite över att hon inte hade sparat nån skötväska från hennes barn..

Men nu har jag fortfarande en skötväska/Weekendbag kvar att göra mig av med om jag inte kommer på nåt smart till den oxå.

den beiga väskan lägst bak är det nu jag har som skolväska.  Den rosa ska säljas. Nån som är intresserad?

Kommentarer inaktiverade.