lördag

det var ju idag jag skulle vakna upp och må bra var det tänkt..  halsflussen går absolut åt rätt håll, har ont men inte alls lika mycket, och febern är borta (tror jag iafl), men jag har såå ont i min höft och mitt knä och ont i nacken.. inatt hade jag så ont i nacken så om jag rörde på huvudet kändes de som jag skulle kräkas… så jag låg med min spann bredvid mig hela natten.. Huvudvärken känns dock bättre nu. Men den här värken gör att jag bara vill ta nåt starkt och somna…

Idag kommer Johan äntligen hit, vi har ju legat på varsitt håll med halsfluss hela veckan. 4 dagars tills han åker 🙁

jag har inte handlat eller varit utanför dörren sen i tisdags så kylskåpet ekar tomt,  det får fyllas på idag!

Nu ska jag duscha och sen lägga mig med benen högt upp och lyssna på Spotify… tack & lov för min elevationssäng (heter de så) de dagar jag har ont i höften!