2012

då var det nytt år.. känns jäkligt skönt faktiskt! Brukar tycka att nyårs afton är lite vemodigt, sorgligt…men i å var det bara skönt att 2011 är slut.. har vart ett jobbigt år på många sätt.. Men även ett underbart år.. jag träffade ju min superhälte JOHAN!

den senaste månaden (eller ja hela hösten nästan) har ju präglats av sjukdommar så i år blev det en oerhört lugn & osocial jul & nyår.

Barnen firade i köpenhamn, men jag & johan låg hemma under täcket lite av halvförkylda och såg på film och myste..  Men jag fick avsluta det gamla året och börja det nya med min underbara pojkvän som jag förhoppningvis kommer fira mååånga nyårsaftnar med framöver.. barnen saknades såklart men pratade med Luca i telefon flera gånger och de hade de jätte mysigt med ballonger och fin mat.

Idag var jag & hjärtat shoppingsugna, men ingenting var ju öppet.. vi trotsade vädret och gick till Mobilia men inte ens där var öppet. Så blev ingen shopping.. men har en mysig dag här hemma hos Johan, krupit ner i sängen med hans laptop och blir uppassad med Te & knäckebrödsmackor med leverpastej.

Det är ju januari nu.. det innebär inget socker, ingen alkohol, inget bröd.. så imorse gjorde Johan nyttigfrukost.. omelett på äggvita, knäckebröd, grönsaker och Brämhults apelsinjuice…och kaffe förstås.. nån last måste man få behålla!

Ikväll kommer mina älskade busungar hem igen <3