Mellandagsrea

Kan ännu en gång konstatera att mellandagsshopping INTE är min grej, galet med folk överallt, eftersom det är december så har man vinterjacka på sig.. så är man i en butik mer än några minuter och det dessutom är fullproppat med folk, så blir man ju svimfärdig..

Dessutom är köerna så sjuka så man vill inte hitta nåt. Nää.. vill jag köpa nåt gör jag helt det på nätet…eller Ge-kås 😉 konstigt nog står jag gärna i kö där!

Gjorde misstaget att gå in på Lindex i Borås med kidsen, d’är hittade Lucas en ”onepice” som han länge önskat sig, bara att den var 1-2 storlekar för liten, men han påståd att det var den inte alls.. ska jag bevisa det? sa han och traskade in i provrummet.. han kom ut och visade.. och den såg okej ut, men hade ändå behövt vara lite större så jag sa nej. Först accepterade han det men såg vääldigt besviken ut. Men sen tänkte han efter och gick och hämtade den igen och sa ”men mamma vi har ju letat såå länge, vi kommer aldrig hitta nån i rätt storlek och denna passar visst” sen sprutade tårarna när jag ännu en gång sa nej. Samtidigt hittade lille Simzon en jackA 3 storlekar för stor som han absolut skulle ha. där stod jag genomsvettig med 2 envisa ungar som grät för de inte fick sina kläder…jag löste det genom att andas in, ringa Beffa som kom och övertalade kisen att vi ska leta efter det på ett annat Lindex i kinna istället. Lite muttrande blev de men barnen gick därifrån utan att ha snott något.. 2-0 till mig (eller beffa kanske?)

Denna julen har inte blivit helt efter planerna.. men när blir det någonsin det?

Jag har fått fira med både familjen och Johan så jag är nöjd. Fått massor av fina presenter (har jag verkligen varit så snäll?)

Jag & kidsen är kvar i Skene hos mammsen nån dag till innan vi far hem till Skåneland igen.

 

Kommentarer inaktiverade.