Barnmorskan

Överlevde ett besök hos barnmorskan… som för övrigt var jätte trevlig!

NEJ jag är inte gravid.. men skulle göra Cellprov.. och var skit nervös.. ni som föjt min blogg länge vet ju att jag avbokat mitt cellprov ett antal gånger..och jag har ljugit för dem och sagt att jag gjort cellprov i Danmark för att slippa.. Anledningen?

Jag gjorde ett Cellprovs försök när jag var gravid i v.19, men barnmorskan grävde och hade sig.. skit ont gjorde det, till sist sa hon att hon fick ge upp och göra det efter bebisen var född istället… men bebisen föddes aldrig, för dagen efter började jag blöda, det va dagen innan rutinultraljudet.. och det visade sig att bebisen var död… då blev de infektioner och ännu mer jobbiga gynundersäkningar… slutade med skrapning.

efter det har jag varit livrädd för gynundersäkningar… och speciellt Cellprov.. men nu är det gjort.. jag överlevde!

Kommentarer inaktiverade.