Min begravning…

Jag vill nu uppmana er alla att göra något som kan vara ganska jobbigt.. men som i framtiden kan underlätta en stor del för era närstående om det hemska skulle inträffa.. Gå in på Fonus hemsida och registerar det vita kurvertet.. ni hittar länken här http://www.fonus.se/vita-arkivet-online/

Det sista jag vill om jag går bort är att mina närstående ska hamna i konflikt med varandra pga att det blir oeniga om min begravning..

Jag har gråtit många tårar nu medans jag fyllde i mitt vita kuvert.. trodde inte det skulle vara så jobbigt.. så gör det i lugn & ro..

Jag har lyssnat på massa sorgliga ”bgravnings låtar” för att välja ut vilka låtar jag vill att de spelar på min begravning.. jag har skrivit att jag vill ha ett foto på mina barn bredvid mi i kistan…

Skulle jag dö så vet ni att min önskan om min begravning finns hos Fonus.