Helgens planer

På lördag ska Fiffi ha 25-års fest, och Sören och Fiffis kille Johan skulle se fotboll. Vi hade verkligen sett fram emot denna helgen, både jag & sören är rörande överens om att vi behöver komma ut och ha lite kul. Jag har inte vart ute sen november (då lovade jag iförsig att jag aldrig skulle dricka igen).

 mormor & bedstefar skulle passa kidzen. Sören är ledg torsdag-fredag så vi skulle åka redan imorgon…perfekt tyckte vi. tills vi kom på att vi inte kan tag oss hem. Sören måste åka hem på söndagen, men vi vill inte åka hem 8 timmars resa med två små barn när vi är trötta och antagligen lite halv-bakis. Så därför bestämde vi att jag och barnen skulle stanna till helgen efter och åka hem då. Så kunde lucas få gå till ôppna förskolan som han tjatar så om oxå .

Men eftersom vi bara har våran stora klumpiga tvillingvagn som inte går att tag med så måste vi åka med en vagn. och jag kan ju inte ta med hem på färja, buss & tåg med två små barn, massa packning och en vagn.

Så det ser ut som vi får stanna hemma iallafall. .

Så nu blir det nog ingen mer Sverige-tripp innan vi flyttat…när dte nu blir

Kommentarer inaktiverade.