tandläkaren

Jag överlevde besöket hos tandläkaren.. men det var knappt!

Hade ett hål som skulle lagas.. har skjutit på denna tiden nu i 10 månader.. så idag var det dax.. första gången jag lagar ett hål som vuxen..  Jag var inte alls nervös.. min smärttröskel är hög.. och det gjorde inte ont.. men däremot kunde jag inte andas.. fruktansvärt obehagligt! Jag kan ju inte andas genom näsan och har svårt att andas i vanliga fall… med en salivsug (heter de så?), en borr och lite andra mojänger i munnen var det omöjligt att svälja.. och därför kunde jag inte andas..

Sen är ju inte ljudet av borren det trevligaste ljudet heller.. Jaja, det gick bra iafl.. fick huvudvärk bara.

Nu har jag bedövning så kan inte prata ordentligt.. så får ta en liten jobb pause.. men kan inte äta heller *vårl hungrig* så de får helt enkelt bli en ”läsa bloggar pause” och lite undanröjning och diskning.. fast det förstnämnda lät ju betydligt roligare..

 

Kommentarer inaktiverade.