Blogg-träff på fridhemsborg

Det var nära jag inte kom iväg.. men vilken tur att jag gjorde det till sist..för jag hadeen fantastiskt rolig kväll!

För det första så kände jag inte riktigt för att lämna bort barnen på min helg (även om de bara var några timmar) och sen kände jag mig lite nojjig eftersom jag inte kände en kotte på festen.. var lite rädd att jag skulle stå där i ett hörn ensam..

Men sen Skulle barnen på ishockey match med Jesper, Och Johan skulle se en fotbollsmatch med några kompisar.. så jag bestämde mig för att gå iallafall…

Lucas flippade ut i sista sekund när Jesper kom och vägrade åka med, han skrek och gömde sig… men eftersom han gör så här hela tiden så fort vi ska nånstans.. så Tvingade jag iväg honom. Även om de gjorde ont i hjärtat.. men som jag misstänkte så slutade han skrika ganska snabbt.. och hade haft jätte kul.

Jag tog tåget in till malmö vid 16 tiden.. som vanligt var jag rädd för att komma försent.. så jag var först.. som vanligt det med 😉

Träffade genast massa härliga tjejer.. och jag var ju inte direkt ensam om att vara ”ensam”. Det bjöds på mat, Vin, snacks, kaffe.. Duktiga Samuel sjöng och underhöll oss.. och det lottades ut fina vinster… tro det eller ej men JAG vann oxå.. en mössa och en super fin tunika från Me & I.. har lovat att lägga ut bilder på det sen 😉 Mössan snodde Lucas ganska snabbt..

Sen fick vi ju goodiebags.. ingen dålig Goodiebag heller.. den innehöll (snor nu från Fnulan för min goddie bag är kvar hos Johan)

Me and I sjal, Telenor mobilt bredband, Hannahs dvd, Make up store ögonskugga, tidning, Korres body butter, Tant Marit älgskitar, Memira värdekupong värde 350 kr, penna, flaska Guldkanalen isskrapa, godis, låtsaspengar.

 

Kl 21 kom Jesper & barnen och hämtade mig, och körde oss till Johan.

Barnen tyckte de var jätte spännande att få se vart han bor för första gången, och de sov jätte gott inatt.

Kan inte med ord beskriva hur glad & lycklig jag är över att jag lyckats få världens bästa pojkvän! <3

Imorse när Johan åkte till jobbet tog vi tåget hem..bild från imorse, där Lucas har min nya mössa på sig 🙂

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.